Оферта за хидроизолация

Вземете бързо и лесно вашата абсолютно актуална оферта за хидроизолация на покривът Ви!

Качествени хидроизолации на покриви в столицата!

Моля изберете едно от предложените наши услуги.
Ако вече сте се спрели на определен хидроизолационен материал може да ни осведомите за изборът си.
Моля изберете една от опциите

След като направиш над 430 плоски покриви и не получиш нито една рекламация можеш да изготвиш абсолютно адекватна оферта за хидроизолация по няколко снимки от покрива нуждаещ се от ремонт!

Вашата оферта за хидроизолация ще бъде съобразена със следните основни моменти за качествена и надеждна оферта за хидроизолация:

  1. В офертата за хидроизолация ще ВИ предложим както най-добрия вариант за хидроизолация така и най-икономичния вариант за хидроизолация
  2. В Офертата ви за хидроизолация ще отчетем всички допълнителни дейности свързани с качественото отремонтиране на покрива / терасата /основите като (премахване на замърсители от покрива , премахване на предишна хидроизолация , изчистване на чакъл – филца от покрива и др.)
  3. В Офертата за хидроизолация ще ВИ обясним всичко подробно спрямо правилните технологии за изпълнение на хидроизолациите спрямо самите производители на хидроизолации
  4. Офертата ви за хидроизолация ще е съобразена с транспортните разходи до всяка една точка на България
  5. В офертата ви за хидроизолация ще имате възможността да избирате между нашите гаранции за хидроизолации между 5 и 30 години за битумите и между 30 и 50 години за полиуретановите хидроизолации.