Хидроизолация.ком през годините

Какво е една услуга ако тя няма история, така и ние от фирма за хидроизолации Енерджи Хаус ЕООД в настоящата страница ще Ви представим нашия принос в развитието на услугата ни по хидроизолации на вашите имоти.

В далечната 2009 година представяхме нашите услуги по хидроизолации на покривите Ви по този начин
Започваме с описанието на услугата ни през далечната 2009 година свързана с нашите качествени хидроизолации

Уважаеми клиенти имаме удоволствието да Ви запознаем с труда ни насочен в
ХИДРОИЗОЛАЦИИТЕ на плоски покриви, сутерени, фундаменти/основи на жилищни и административни сгради, също така и цялостно изграждане и ремонтиране на Скосени покриви изпълнени от Керемиди или друг вид хидроизолационно покритие като:
– Битумни керемиди
– Воалити
– Хидробетони
– Безшевни хидроизолационни мембрани
– Изпълнение на абсолютно всякаква ХИДРОИЗОЛАЦИЯ с Гаранция до 15 Години!Вече 43 жилищни входа спят спокоино когато вали !
Ние от Енерджи Хаус – ЕООД® Ви представяме нашите постижения в ХИДРОИЗОЛАЦИЯТА на всякакъв вид площи, а именно:- Хидроизолация на плоски панелни покриви ( хидроизолиране на панелни блокове чрез : 1- течноразливни хидроизолационни мембрани ; 2 – рулонни хидроизолации с и без посипка / газо-пламъчно полагане /)
– Хидроизолация на фундаменти / основи ( хидроизолация на фундаменти / основи чрез течноразливни мембрани , газопламъчно полагане без посипка, полагане на земе-брани при страници на фундаменти/
– Изграждане на скосени покриви ( Изработка, монтаж и доставка на материали за изработка на скосени покриви от : 1 – Керемиди /Партньорство с Bramac , други партньори тук…/ цялостно изграждане на ПОКРИВНА СИСТЕМА включващо :
Било, Вентилиране на покрива, Аспирация на покрива, Укрепване на покрива, Сигурност на покрива, Подпокривно фолио, Улами, Покривни връзки, Отводнителна система, Осветяване на покрива, Соларни системи.
2 – Битумни керемиди – Битумните керемиди са лентов хидроизолационен материал, произведен на база битум модифициран с АПП и основа стъклен воал. Покрити са от едната страна с полиетиленово фолио (дребнозърнест пясък), а от другата страна с цветни минерални гранули. Произвеждат се в четири различни форми (боброва опашка, триъгълни, пчелна пита, правоъгълни) и богата цветова гама. Битумните керемиди са здрави, устойчиви, леки и красиви, подходящи са за изпълнение на сложни, начупени покриви с наклони от 12° до 90°.
– Изграждане монтаж и доставка на Улуци – ПВЦ, Алпака и Мед.

Не губете Време поръчайте Вашия оглед сега от тук и решете проблема
Представяме на вашето внимание един от методите по който ние от Енерджи Хаус – ЕООД® поставяме хидроизолация на плоски повърхности ,в засимост от това кой метод е подходящ за Вашия проблем се изготвя индивидуален план на работа,това го преценяват нашите технически ръководители с оглед за максимално бързо и качествено полагане на хидроизолацията и справяне с поетия ангажимент към Вас!
1-во действие – подготвяне на основата / включва изчистване и отстраняване на предишна нездрава хидроизолация , изчистване и извозване на филца / чакъла
2-ро действие – измиване на основата от дребни прахообразни замърсители и подготвяне за обработна на пукнатини и завършващи кантове.
3-то действие – обработка на пукнатини и завършващи кантове /около ламаринени обшивки, кумини , асансьорни шахти и водоотводи/ улуци
4-то действие – полагане на Грунд – 1:1 Хидроизолационна мембрана ИЗОМАКС една част и една част Вода
5-то действие – полагане на армиращ воал – ПЕВ / полиестерен воал / за подобряване на здравината на хидроизолацията
6-то действие – полагане на поредни три слоя основна хидроизолационна мембрана с изчакване на изсъхване между всеки един от тях.
7-мо действие – полагане на завършващ /антирадиационен слънчезащитен / слой които придава цвят и завършеност на хидроизолацията – (по-желание на клиента)

Хидроизолацията чрез хидроизолационн паста ИЗОМАКС /безшевна хидроизолационн мембрана/ се полага по следния ред:

Области на приложение:
• Хидроизолация на нови плоски и наклонени
покриви
• Ремонт и поддръжка на стари покривни хидроизолации
• Хидроизолация на фундаменти на сгради
• Външни фасадни фуги
• Хидроизолация на топлоизолации от всякакъв вид
• Изолация за бани, басейни и вътрешни помещения
• Хидроизолация на ламаринени покриви
• Ремонт на покриви с битумни керемиди
Повече подробности на
Назад във времето на нашите услуги по хидроизолация.

През 2010 година нашите услуги по хидроизолация и ремонт на плоски покриви Ви бяха представени в модерна визия и супер функционален сайт

Нашата цел е спестяването на вашето време по търсенето и намирането на надежден изпълнител по бъдещите Ви хидроизолации!
Иновативните ни услуги свързани с надеждна хидроизолация

Хидроизолация и Ремонт на Покриви

Представяме ви Актуалните материали за изпълнение на качествени хидроизолации от специалистите в тази област – областта на хидроизолациите и ремонтите на покриви. А именно ЕНЕРДЖИ ХАУС ЕООД

КАЧЕСТВО БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ

Може да видите информация на изпълнени обекти в България

Фирмата ни работи с най-качествените материали за изпълнение на качествена хидроизолация, дава максимална гаранция за всяка една своя цена за квадратен метър

Клиентите на фирмата само за София Град надвишават вече 10 000 /десет хиляди/ И това ако не е добро представяне на фирма за изпълнение на хидроизолации и ремонти на покриви?

Най-важното за всяка сграда е Покривът и.

Изборът на качествен изпълнител за монтаж на хидроизолация и ремонт на покрив е от съществено значение за правилното функциониране на съответната сграда в годините.

Покривната изолация се дели на няколко вида:

 • Безшевна хидроизолация – или безшевна хидроизолационна мембрана
 • Рулонна хидроизолация – ремонтиране на покрива с рулонни битумни материали

Изкючително ценното при професионалистите с над 10 години опит в изпълнението на хидроизолация на плоски покриви на панелни и тухлени блокове/сгради от Енерджи Хаус ЕООД е огромния опит и респектиращият професионализъм при изпълнение на поетите ангажименти към най-ценното – ВАС клиентите на фирмата.

Ако ви вълнува какъвто и да е въпрос свързан със някое от следните въпроси може да се свържете с центъра за обслужване на клиенти на фирма Енерджи Хаус – ЕООД

0885 288 217 (ние, като фирма за хидроизолации 23 години не си сменихме телефонния номер)

 • ремонт покриви – видове материали
 • отстраняване на влага – начини
 • хидроизолация на плосък покрив – начин на изпълнение и обработка
 • безшевна хидроизолация на плосък покрив – етапи на работа
 • хидроизолация на основи – всичко свързано със СМР-то
 • отстраняване на чакъла/филца от покрива на сградата/блока

И всичко което ВИ дойде на ум свързано с качественото изпълнение на хидроизолация,  ремонт на покриви и вашите нужди.

През 2011 година ние от фирма Енерджи Хаус ЕООД отново сме Ви предлагали най-добрите цени за хидроизолация на плоски покриви!

Когато фактите говорят и боговете мълчат!
 • АКТУАЛНИ ЦЕНИ ЗА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ
 • ЦЕНИ НА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ
 • Специални цени за клиентите ни сключили договор за ремонт на покрив / изпълнение на качествена хидроизолация на покриви в периода м.Юни – м.Юли 2011г !ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ЦЕНИ МЕСЕЦ МАЙ-ЮНИ 2011г.
  1. ОФЕРТА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ – Полагане на рулонна БИТУМНА SBS хидроизолациионна мембрана – хидроизолация от фирма Esha (Чехия) с минерална посипка – 20.70 лв/кв.м (цена за изчистени и готови за работа покриви)
   Вашата оферта за хидроизолации или направо поръчайте оглед
  2. ОФЕРТА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ – Полагане на рулонна  APP хидроизолационна мембрана – хидроизолация от фирма Copernit (Италия) 4кг/кв.м с минерална посипка само за 18.5 лв/кв.м (цена за изчистени и готови за работа покриви)
   Вашата оферта хидроизолация ; поръчайте оглед
  3. ОФЕРТА ХИДРОИЗОЛАЦИИ -Полагане на рулонна БИТУМНА SBS хидроизолационна мембрана – хидроизолации от фирма Bosscherr Hoffmann SBS (Австрия) с посипка само за 19.80лв/кв.м (цена за изчистени и готови за работа покриви)
   Вашата оферта хидроизолация ; поръчайте оглед
  4. ОФЕРТА ХИДРОИЗОЛАЦИИ – Полагане на рулонна БИТУМНА SBS хидроизолационна мембрана – хидроизолации Световния Концерн за Хидроизолации ICOPAL а именно VEDAG Germany – хидроизолация само за 22.50лв/кв.м
   Вашата оферта хидроизолация ;поръчайте огледПолагане на течноразливна хидроизолация – ИЗОМАКС с цени както следва  :Цени за изпълнение на хидроизолации с Изомакс О , A или Изомакс Еласта:
  • Полагане на нова покривна хидроизолация с материал ИЗОМАКС О+А (по технология за поставяне на хидроизолация Изомакс) – 19,50 лв/кв.м разбира се с нашата ПЕТ ГОДИШНА гаранция за качество – поискайте Вашата оферта хидроизолация
  • Ремонт чрез полагане на покривна хидроизолация върху предишна компрометирана хидроизолация 17.80 лв/кв.м с  5 г гаранция за качество поръчайте оглед
  • За изпълнение на хидроизолация на покриви с ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ИЗОМАКС с усъвършенствана технология за работа с течноразлини хидроизолации е с гаранция от 10* (десет) години – цената за квадратен метър хидроизолация – ИЗОМАКС ЕЛАСТА е – 25.00лв/кв.м Вашата оферта за хидроизолация ; поръчайте оглед
   *ние знаем какво е 10 години гаранция – знаем че покрива ВИ трябва да остане здрав и да не протече поне 10 години, нуждата от влагане на повече материал е основен фактор за надеждната и дълготрайна хидроизолация – повече от 12 800 наши клиента знаят привилегиите за работа с Енерджи Хаус ЕООД )
  • За Хидроизолация на Ламаринен покрив – вижте нашите предложения в сайта ни  хидроизолация за софия и областта Информация за всички наши цени за изпълнение на хидроизолация с ИЗОМАКС може да намерите в сайта ни – хидроизолация с изомакс вижте също :
  • подземни и хидронатоварени повърхности –  хидроизолации с Изоеласт – продукт на ИЗОМАКС поръчайте оглед
  • Натоварени покриви – декоративни решения чрез полагане на  хидроизолация Изомраз – продукт на ИЗОМАКС
 • Ние можем и знаем как да решим вашия хидроизолационен проблем. Уверете се сами – Възрастта има значение – 13 години в услуга на обществото – качествени хидроизолации и топлоизолации и постижения в Енергийната Ефективност – Енерджи Хаус ЕООД*в цените не е включено – евентуална нужда от почистване на отпадъци и отломки по покрива ви. Окончателна цена е тази цена – конкретно упомената в Офертата  за Хидроизолация аргументирана с всички необходими за качественото изпълнение на хидроизолации действия по покрива/терасата/основите!
 • За РЕМОНТ НА ПОКРИВИ – ТИП СКАТНИ ПОКРИВИ или ремонт на ламаринени покриви вижте нашите предложения с разбира се най-добрите цени за хидроизолация от една найстина добра фирма за хидроизолация – Енерджи Хаус – Хидроизолации
 • ХИДРОИЗОЛАЦИЯ СОФИЯ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ ТЕРАСИ И ОСНОВИ В СОФИЯ НАЙ ДОБРИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА КАЧЕСТВЕНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ СА ТУК
  Енерджи Хаус ХИДРОИЗОЛАЦИЯ Ви представя най-добрите цени за хидроизолация с най-качественото изпълнение нз всичките видове хидроизолации! Възползвайте се от нашите ежемесечни промоции за полагане на хидроизолации и ремонт на покриви за гр.София Супер цени на Хидроизолация:
  • Рулонна Хидроизолация – Полагане на хидроизолация Копернит – Италия , ЕСХА – Чехия Ведаг – Германия на най-добри цени – конфигурирайте вашата оферта за хидроизолация и получете най-добрите цени на хидроизолации в България за ЦЕНИ ОТ 17лв/кв.м за топ хидроизолационните материали !
  • Течни Хидроизолации – Полагане на течноразливна хидроизолация – Изомакс ; Профета на най-добри цени. Изискайте вашата оферта за хидроизолация още сега – получете най-добрата цена за ремонта на покрива ви с ЦЕНИ от 16лв/кв.м
  • Поръчка на Хидроизолации – Сами положете вашата хидроизолация – намерете най-добрите материали за хидроизолация на едно място с безплатна доставка от Енерджи Хаус Хидроизолации
   Хидроизолацията бива използвана за спиране на течове и ремонт на :
  • Хидроизолация на Ламаринени покриви
  • Хидроизолация на Основи
  • Хидроизолация на Плоски покриви
  • Хидроизолация на Промишлени покриви
  • Хидроизолация на Тераси

За услугата ни по хидроизолация и ремонт на покриви през 2013 година ще напомним с най-важното за нас

Защо хората предпочитат фирма за ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД

Въпросът е ЗАЩО ЕНЕРДЖИ ХАУС ЕООД и коя да е правилната фирма за хидроизолация и ремонт на покрива ни?

Този въпрос вълнува новите ни клиенти , старите (вече над 20 000 човека) знаят защо. Какво ни отличава от другите фирми за ремонт на покриви, в това резюме ще обясним кои са основните причини поради които Вие ни избирате за изпълнители на вашите ремонти на покриви и хидроизолации

Фирма Енерджи Хаус ЕООД се занимава с ремонт на покриви от 1998г., да определено при много дейности стаж/опит – времето през което дадена фирма оперира в дейността с която се занимава не е важно – не и при покривните ремонти, това е сфера която е абсолютно задължително да имаш огромен опит за да можеш да реагираш и при най-суровите условия и при най-сложните конструкции за да се постигне надежден и сигурно отремонтиран покрив.

Нашият опит в ремонтите на покриви е нашата сила?

… и не само, не може да се разчита само на един опит и на стари лаври, ние от Енерджи Хаус ЕООД сме най-високо технологичната строителна фирма в България, благодарение на специалистите които работят в нашия IT отдел постигнахме абсолютната 24/7 часова свързаност с вас – нашите клиенти, приятели и хора нуждаещи се от компетентното ни мнение при бъдещите си хидроизолации. Ние се интересуваме от всички нововъведения, техники и методи за изпълнение на качествени ремонти на покриви, ние знаем кое е най-важното за вашия покрив и то е много просто – да не ви протече през идните 20 – 30 години, период през който всеки от вас ще се сеща с добри чувства за нас – хората които сме направили възможно изпълнението на една надеждна и дълготрайна покривна система.

Предлаганите методики и инженеринг при изпълнението на новите покривни конструкции и ремонта на старите покриви от нас

Ние предлагаме висококачествени услуги свързани с надеждния ремонт на покрива ви – ние не пестим сили и средства в постигането на заветната цел – един качествено отремонтиран покрив който повече да не ви създава проблеми. Кое е по-различно при нашето изпълнение на покривите ви:

 • Ние използваме високо технологична механизация – автовишки, телфери, самоходни вишки, професионално осигуряване на работния персонал, тежкотоварна техника
 • Ние предлагаме само надеждни материали за вашия бъдещ ремонт на покрива – качеството на вложените материали е основно и най-важно за надеждния висококачествено хидроизолиран покрив
 • Ние използваме само квалифициран персонал при ремонтите на покривите ви. Нашите работници са квалифицирани и гарантират нашите думи и амбиции да са реалност – за целта минимум два пъти в годината провеждаме опреснителни курсове и въвеждаме новите технологии.

По-горе описаното за нас – фирма за ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД нямаше да е възможно без вашата 100% (сто процентова) подкрепа – Благодарим Ви ! Продължаваме да се развиваме заедно!

Уважаеми посетители, описаното по-горе имаше за цел да Ви представи само и единствено нашето отношение към работата ни, към важността Ви и към взаимното доверие което от наша страна е гарантирано с опит и липса на рекламации, за да може днес 2020 година да погледнем заедно назад и да си стиснем ръцете с едно обикновено – браво за грижата и професионализма!

ДНЕС 2020 ГОДИНА

Днес 2020 година ние отново Ви предлагаме нещо уникално, отново нововъведение от нас – абсолютната услуга Безплатен оглед на протеклите Ви плоски покриви, тераси и труднодостъпни места чрез дром – Вижте Оглед на покрив с дрон и това не е всичко, разбрахме, че когато става дума за финансовата страна на нещата много представители на етажна собственост са притиснати от съкооператорите си да избират най-ниската цена за хидроизолация на протеклите покриви, ние в най-ниските цени за хидроизолации първо няма как да се класираме поради огромния ни опит и използването само на качествени материали и високоплатен труд, механизации и иновации, за това Ви представяме и нашата изключителна и единствена за България услуга – Техническо съблюдаване на качествено изпълнение на вашите хидроизолации!

Може да се възползвате от нашите експертни познания по следенето на вашите бъдещи хидроизолации изпълнявани не от нас като подадете заявка в специално проектираната за целта Оферта за хидроизолация с лесен и бърз достъп и подход за изпълнение!

За нас 23 години е чест! Благодарим Ви за доверието!

Д,Петков – Управител на Енерджи Хаус ЕООД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *