Цени на хидроизолация на покриви

Цените за хидроизолация на покриви нуждаещи се от ремонт варират предвид много изключително важни фактора които оказват влияние на крайната цена.

Ние предлагаме най-широк спектър от видове хидроизолации на покриви, при нас има цени както за 19 лева за квадратен метър, така и най-високите класове хидроизолации отговарящи на всички международни изисквания за пожарна безопасност, опазване на околната среда и с най-висока степен на износоустойчивост!

Нашите цени за хидроизолация на панелни покриви

Предполагаме Ви е направило впечатление как почти всички фирми за ремонт и хидроизолации на покриви, тераси, основи и всичко което се нуждае от хидроизолация обявяват цени за услугите си базирани на квадратен метър – това е така защото почти никой (изпълнителите на покривни ремонти чрез хидроизолации) не може да даде конкретна ценова оферта без да направи нужния оглед на покрива.

Защо използвахме „почти никой не може да даде цена за хидроизолацията Ви„, защото ние 23 години изпълняваме всякакви покриви, на новостроящи се кооперации, на стари панелни блокове, тераси, основи – всичко което може да бъде хидроизолирано (дори преди 8 години хидроизолирахме декор – водопад в „Киностудия Бояна“)

Предвид огромният ни опит и ежедневното актуализиране на техниките и прогресията на хидроизолационните материали можем да Ви дадем най-малко ориентироваща крайна цена за изпълняваните от нас хидроизолации на покриви.

За крайна цена по изпълнението на над 85% от нуждите на Вас нашите клиенти разбира се, че ще дадем ценови диапазон за най-масовите обекти – хидроизолациите на протеклите покриви на панелните блокове.

Хидроизолация на панелен покрив
Снимка на покрив на панелен вход с площ от 225 кв.м – обърнете внимание до какво хидроизолационно ниво повдигаме нашите хидроизолации!

Ако във входът ви живеете по 3 апартамента на етаж 95кв.м + 70 кв.м + 55 кв.м то тогава говорим за покрив с площ от 225 кв.м в това число повдигането на хидроизолационно ниво както по асансьорната шахта, така и по бордове и комини. Цена за хидроизолация на най-масовия покрив варира между 4500 лева и 5200 лева, вариацията зависи от състоянието на основата, нужда от премахване на препятствия и подбор на правилните материали за хидроизолация – Получете актуална оферта за хидроизолация като последвате връзката.

Ако входът ви е с четири апартамента на етаж ( тези квадратури не са фиксирани за жилищата варират, но най-често квадратурата е между 320 кв.м и 340 кв.м – цената за хидроизолацията на подобен покрив варира между 7000 лева и 7700 лева но за да сте абсолютно сигурни колко точно ще струва вашия ремонт молим попълнете обратната връзка чрез интегрираната ни интелигентна система за оферти за хидроизолация от линка по-горе. Напомняме, че при нас огледите и консултациите винаги са били и ще бъдат безплатни!

Цени за хидроизолация на покриви на ЕПК (Едроплощен кофраж) блокове

Определянето на крайна цена за този тип покриви нуждаещи се от хидроизолация е невъзможно поради различните разположения и брой апартаменти на етаж и квадратури, изпълнявали сме както 460 кв.м площ за хидроизолация на цял покрив на ЕПК вход, така и 650 кв.м. Искате да знаете крайна цена за бъдещата Ви хидроизолация, искате коректност, прозрачност и постоянен контрол на поетия от нас ангажимент – Възползвайте се от нашите абсолютно безплатни огледи (така вече 23 години) и най-интересното, от нашата абсолютно нова и иновативна услуга безплатен оглед с дрон на покриви!

Красивите покриви на София
Красивата ни столица с кокетните си покриви! Търсите надеждни изпълнители на този тип покриви, свържете се с нас, работим с най-добрите подизпълнители!