Когато става дума за настилки – представяме двоен повдигнат под от плочи върху хидроизолацията

Фирмата за двоен под

Уважаеми посетители, благодарим Ви за 25 годишното доверие. Компанията ни се стреми да отговаря на най-новите изисквания по отношение както на изпълнение така и на новите тенденции в системите на самите материали и техники за монтаж.

Фирма за монтаж на двоен под – вентилиран под

Предвид все по-ярко изразеното навлизане на пазара на новите видове настилки тип двоен под имаме удоволствието да Ви съобщим, че ние от Енерджи Хаус ЕООД вече имаме зад гърба си над 1500 квадратни метра изпълнени двойни подове от плочи. Може да разчитате на нас както за първоначалното изпълнение на хидроизолацията така и за двойния вентилиран под с перфектния монтаж и изпълнение.

Нашите цени за изпълнение на двоен под са най-добри!

Нашите цени за изпълнение на двоен под са най-добри поради простата причина, че разполагаме с всички необходими машини и инструменти за качествената направа на системи двоен под. Перфекционистите ни по изпълнение на керамични настилки, нашите майстори вършат работата си с желание и отговорност.
При цена за изпълнение на двоен под от 65 лева на квадратен метър!

Вижте сами:

Фирмата за двоен под и за надеждните настилки

Може да разчитате на нас както за доставката и монтажа, така и за проектирането и генералното решение за бъдещата Ви система двоен вентилиран под също познат като повдигнат под
Плюсовете са много!

  • Сух монтаж – системата двоен под се изпълнява без мокри процеси!
  • Възможност за лавиране във височините на новия ви двоен под от 2 см до 70+ сантиметра над плоча!
  • Изключително лесни за поддръжка – сухият монтаж гарантира възможност за демонтаж и подмяна на всяка една плоча и всяко едно „краче“ – телескопична подпора за двоен под
  • Липса на сифони и воронки в самата повърхност – още едно предимство от естетическа гледна точка е липсата на отвори в двойния ви под – отводняването става през фугите на настилката!

Можете лесно и бързо да поръчате безплатен оглед и изготвяне на оферта за настилки – двоен под като последвате връзката с която ще Ви пренасочим към нашия сайт за керамични решения и настилки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *