Единствената фирма предлагаща неангажиращ оглед с дрон на покрива Ви!

Дрон за оглед на покриви

Ние от фирма за хидроизолации и ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД вече 23 години успяваме да въвеждаме изключителни удобства за Вас, нашите клиенти. За това днес през тази трудна 2020 година имаме огромното удоволствие да Ви представим най-добрата услуга за ангажирания градски човек, а именно – Абсолютно неангажиращ Ви с нищо оглед на протеклия Ви покрив с помощта на дрон!

Фирмата предлагаща оглед на покриви с дрон!

Точно така, винаги сме се стараели да предложим най-добрите услуги както по изпълнението на вашите бъдещи хидроизолации придружени с нашата безупречна гаранция (вече 23 години НЯМАМЕ РЕКЛАМАЦИЯ), така и винаги сме се стремили да пазим безценното Ви време, за това от тази година ние от фирма за хидроизолации Енерджи Хаус ЕООД предлагаме единствена по рода си нова услуга

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД НА ПОКРИВИ НУЖДАЕЩИ СЕ ОТ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ С ДРОН!

Предимствата са огромни, ако сте прекалено ангажирани и уговарянето на оглед на покрива Ви затруднява, няма проблем – ние сме насреща!

Чрез високата резолюция и възможността да бъде заснет покрива Ви дори от улицата Вие получавате прекрасна картина за състоянието на покрива Ви придружено с нашето експертно становище, способи за ремонт и хидроизолацията, ценово предложение и спестяване на време! Всичко това може да заявите в нашата специално проектирана за целта страница Оферта за хидроизолация на покрив.

  • Нямате свободно време – няма проблем, имаме високотехнологичен дрон за огледи!
  • Страх ви е от високо – няма проблем, заедно ще направим огледа на протеклия Ви покрив от улицата!
  • Притеснявате се от „бразилската конкуценция“ няма проблем, веднъж заснет покрива Ви ще имате пълна представа за състоянието му преди и след!
  • Искате да видите как се справяме с качествения ремонт на покрива Ви – няма проблем, заедно ще погледнем как работят работниците ни от улицата!

Като иноватори в сферата на строителството ние от фирма за хидроизолации на покриви в гр.София – Енерджи Хаус ЕООД добавяме датата на въвеждането от нас услуга Оглед с дрон 23.06.2020 с цел да покажем как „конкуренцията“ бързо ще си „набере“ нашето иновативно предложение действащо от днес!

1 коментар за “Единствената фирма предлагаща неангажиращ оглед с дрон на покрива Ви!

  1. Здравейте, моля за оглед и констатация относно ремонт на покрив на жил.блок в Овча купел София По 3 апартамента на етаж …Има теч от страната на граничестата част със съседния вход..
    Благодаря ! Тел.0898 600 272

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *