Специална промоция за хидроизолация на плоски покриви в гр.София

Добре дошли в нашата страница предлагаща надеждни и истински хидроизолационни решения вече 25 години на хиляди софиянци и хора от страната.

Настоящата промоция е резултат от доверието което не само Вие ни гласувате, а и ние!

Промоцията за хидроизолация на плоски панелни покриви за гр.София включва следните отстъпки и преимущества:

Хидроизолация на панелен покрив
Покрив направен от нас преди 25 години!

Специална промоция за хидроизолация на плоски покриви за гр.София за договори сключени Юли-Август 2023 година

Нашата оферта за Вас е следната:

Цялостно изпълнение на течноразливна хидроизолация на панелни плоски покриви със според нас най-доброто решение за хидроизолация на този тип покриви – течна хидроизолация както следва:

  • Цялостна оферта и изпълнение на хидроизолация на панелни покриви над тристаен, двустаен и гарсониера с площ от 220 квадратни метра включващо – почистване на замърсявания от покрива (без чакъл) изпълнение на пет слоя течноразливна хидроизолация и полагане на шести слой – бонус UV защита за дълготрайна експлоатация за обща цена за хидроизолация от 6000 лева ( шест хиляди лева) или 260 лева на апартамент за гарантирано спокойствие за 10 години състоящо се от пет години пълна гаранция и пет години следгаранционна поддръжка или по два лева и двадесет стотини на месец за апартамент!
  • Цялостна оферта и изпълнение на хидроизолация на панелни покриви над два тристайни и един двустаен с площ от 255 квадратни метра включващо – почистване на замърсявания от покрива (без чакъл) изпълнение на пет слоя течноразливна хидроизолация и полагане на шести слой – бонус UV защита за дълготрайна експлоатация за обща цена за хидроизолация от 7000 лева ( седем хиляди лева) или 300 лева на апартамент за гарантирано спокойствие за 10 години състоящо се от пет години пълна гаранция и пет години следгаранционна поддръжка или по два лева и петдесет стотини на месец за апартамент!

Представяте ли си уважаеми посетители, става дума за суми под три лева на месец за абсолютно гарантирано спокойствие свързано с протеклия Ви покрив! Има ли хора които биха се зачудили, има ли хора които не биха ни избрали точно нас за партньор, фирмата която три пъти изпълни всичките си гаранции с коректност, честност и качествена работа!

Вземете Вашата оферта за хидроизолация до края на месец Юли 2023 година и сключете договор – това е всичко което е нужно да направите!

Благодарим Ви за доверието – Енерджи Хаус ЕООД – надеждният партньор във външните изолации!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *