Хидроизолациите ни

Покривът - приоритет номер едно за една сграда!

Хидроизолацията е най-важната част от една сграда. Хидроизолацията трябва да бъде изпълнена изкключително и изцяло от професионалисти като нас, вече 23 години нямаме рекламация – Енерджи Хаус ЕООД.

Професионалистите в хидроизолация на покриви с мобилни антени
Изпълнението на хидроизолации и ремонт на покриви където има монтирани GSM клетки изисква огромен професионализъм!

Предлагани видове хидроизолации от Енерджи Хаус ЕООД:

Хидроизолация от Полиуретан / полиуретанова пяна / – Подходяща за всякъкви повърхности – прекрасни хидроизолационни и същевременно топлоизолационни качества. Положена от НАС с гаранция от 50 Години

Хидроизолация – течноразливна хидроизолация / хидроизолационна мембрана / – Прекрасен вариант като цена и  функционалност. Предлаганите хидроизолационни решения от течноразливни хидроизолации oт нас са Изомакс – Енерджи. Изключителна надеждност и качество съчетано с нашата ГАРАНЦИЯ

Хидроизолация – Рулонна /битумна/ хидроизолация – Рулонните хидроизолационни покрития представляват ролки готови за настилане посредствум газопламъчно или студено полагане. Ние от Енерджи Хаус ЕООД имаме изпълнени над 10 000кв.м рулонни хидроизолации.

Защо първата и най-главна задача е покривът ни да е здрав?

Може би не е нужно да се замисля човек. Факт е че “капака” на сградата я подържа в добро и неразрушимо от външните стихии състояние.

Качествените хидроизолации дават възможност на останалите системи и материали от които е изградена една сграда да фукционират правилно без опасност от разпад / Корозия , Адхезия, Шупли и др./ Така добре защитения материал като бетона може да функционира при по-добра якост на натоварване, когато е сух и  правилно обезопасен от влагата и парите на водата. За целта качествената хидроизолация е съпътствана също така и с качествена пароизолация.

А какво ще кажете уважаеми клиенти за един материал за хидроизолации, който съчетава и двата основни предпазни компонента – Хидроизолация и Пароизолация – Да има го и той е Изомакс – Енерджи, уникален материал за хидроизолации. За повече информация относно този прекрасен материал, който Ви усигурява надеждност, особенно ако сме го поставили ние за период от 5-6-7-10 Години ПЪЛНА гаранция.

За повече информация 0885/288 217 Енерджи Хаус ЕООД www.hidroizolacia.net www.hidroizolacia.com Светът на ХИДРОИЗОЛАЦИИТЕ В България …. и не само!

Ние от Енерджи Хаус ЕООД – Хидроизолации

Работим с възможно най-качествените и актуални хидроизолационни решения на пазара, доказали се през годините.

В този отрасъл ще ВИ запознаем с Труда ни насочен в перфектното изпълнение и отремонтиране на покриви и всичко което може и трябва да бъде хидроизолирано.

Фирма Енерджи Хаус ЕООД е основен изпълнител на Покриви с монтирани GSM Антени и на трите мобилни оператора ( Mtel, Globul и VIVACOM )

Специализирали сме се в абсолютното хидроизолиране на покриви с монтирани Антени на мобилни оператори – изключително деликатна и отговорна работа изискваща пълна концентрация и професионализъм във всеки един момент на изпълнението на качествена хидроизолация – ремонта на покрива.

Фирма Енерджи Хаус ЕООД до момента е хидроизолирала/отремонирала основно 180 жилищни входа/блока с монтирани Клетки/Антени на GSM оператори.

Разбира се с гаранцията на Енерджи Хаус ЕООД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *