Хидроизолация На Покрива – Дъждовете Започнаха

Нужда от хидроизолация?

Хидроизолацията на покрива – гаранция за липса на притеснения при обилни дъждове

Уважаеми клиенти и приятели на фирма за хидроизолация на покриви – Енерджи Хаус ЕООД , наблюдаваме изключително обилни дъждове и бурии през изминалите десетина дни. Много от вас ни се обаждат с молбата , час по скоро да решим проблема им с течащия покрив. Разбира се, че ще реагираме на всяко едно обаждане , разбира се ,че ще решим проблема на компроментирания ви покрив нуждаещ се от хидроизолация.

Хидроизолацията е наша грижа!

Тази публикация е за тези от вас , които са в паника от наблюдаваните обилни дъждове, за тези от вас които нямат възможност наведнъж да стартират така нужната им хидроизолация на покрива, терасата и др. Уважаеми приятели , скъпи наши клиенти и посетители , през изминалите вече над 23 години ние от фирма за хидроизолация на покриви Енерджи Хаус ЕООД не веднъж сме казвали, че паричната стойност не е най-съществената , за да подплатим това наше твърдение ви предлагаме нашата услуга – ремонт на покрив чрез хидроизолация на изплащане до 12 (дванадесет) месеца – БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ на хидроизолацията ! Как е възможно това ?

Това е възможно единствено и само от знанието ни на съпътстващия ви проблем – течащ покрив ! Какво от това ,че съберете нужните средства след 10-12 месеца ? Какво от това – нали през това време ще продължи да ви притеснява протеклия покрив ? Какво от това , че след време ще имате нужната сума – ами ако до тогава отново направят някое неразумно вдигане на цените на необходимите материали, или ни обвържат с още някой новоизмислен закон? Именно защото знаем, защото сме кадърни и отговорни изпълнители на вашите хидроизолации ние ви предлагаме това умно и мъдро решение за вашата хидроизолация на покрива ви.

С какво трябва да сте подготвени при спешна нужда от хидроизолация на покрива ви ?

Първо и най-важно е вашето желание, за покривите на панелните сгради – блокове/входове – това желание трябва да е подплатено с протокол от всички живущи – за това, че са съгласни да бъде изпълнен спешен ремонт на покрива чрез полагане на нова хидроизолация.

Следващото важно нещо е правилния избор на фирма за хидроизолация на покриви – в условията на криза , много новоизлюпени фирми за хидроизолации се навъдиха в пазарното пространство – с цялото ни уважение към борещите се за оцеляване колеги – не всички могат да ви предложат качество и гаранция която да е минимум 3 пъти преизпълнена ( имаме покриви на над 19 години които до момента не са дали дефект ! ) Изборът на фирма за хидроизолация трябва да се съобрази с множество фактори за които може да прочетете в нашия сайт.

Ние ви предлагаме надеждна услуга – Хидроизолация на покрива ви, посредством огромния ни опит , прекрасните ни познания във видовете покриви и необходимите висококачествени материали за изпълнението на подобни ангажименти. Ние от фирма за хидроизолация на покриви – Енерджи Хаус ЕООД винаги ще поддържаме качествено изпълнение на поетите от нас ангажименти , винаги ще ви предлагаме надеждност , качество и коректност във всеки един момент.

Остава избора на хидроизолационен материал – както и конкретната оферта за хидроизолация съобразена с нашите цени за хидроизолация – ние имаме цени за хидроизолация за всеки джоб – предлаганите гаранции от нас са от 5 до 30 години за полиуретановите хидроизолации .

Очакваме да се видим – горе на покрива Ви  ( огледи за гр.София – БЕЗПЛАТНИ ) – телефони за контакт 02/958 82 34 и контакт с мобилна група – 0885 288 217

Поздрави : Д. Петков – Управител на Енерджи Хаус ЕООД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *