Хидроизолация на покриви

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ

Хидроизолацията е най-важната част от една сграда. Така всички имоти остават непокътнати и защитени.

Хидроизолацията трябва да бъде изпълнена изключително и изцяло от професионалисти като НАС – Енерджи Хаус Хидроизолации – 23 години коректност в хидроизолацията на покриви. Не подценявайте тази работа, много често (над 65% от ремонтите на плоски покриви се изпълняват некачествено, хората решили да спестят едни 500-600 лева стигат до извода, че не са достатъчно богати да си позволят следващ евтин ремонт на покрива)

Когато покривът ви е наша грижа!
Така изглеждаше нашата страница през далечната 2006-та година, хиляди наши доволни клиенти помнят! Благодарим им за доверието – взаимно е!

Ние предлагаме надеждни и дълготрайни решения за вашия предстоящ ремонт на плосък покрив чрез хидроизолация.

Предлаганите видове хидроизолации за всеки един плосък покрив от Енерджи Хаус ЕООД Ви гарантират надеждност и сигурност за него. Веднъж сключили договор за хидроизолация с нас то вече Вие нямате повече каквито и да е грижи за бъдещи ремонти и хидроизолации на покрива ВИ (погледнете приложеното видео в ляво от падащото меню). Вашият покрив автоматично  се превръща в едни от стотиците покриви за които ние от фирма за хидроизолации се грижим. Попитайте съседния блок – с напредването на времето и дългогодишния ни опит установихме че вече няма квартал в гр.София в който да не сме извършили минимум 20 хидроизолации на покриви. Това е опитът с който ще удовлетворим и най-взискателния възложител и всичкото това с нашата гаранция за качество и коректност!

Предлагаме следните хидроизолации на покриви:

Видове Хидроизолация за Вашия покрив

Ние предлагаме абсолютно всички видове хидроизолация като :

  1. Хидроизолация за покриви тип APP хидроизолационна мембрана на фирмите – Copernit , Esha , Bossher Hoffmann , Vedag , ICOPAL ,Salambo и мн. др.
  2. Хидроизолация за покриви чрез SBS хидроизолационни мембрани на водещите фирми производители на хидроизолация описани по-горе
  3. Хидроизолация на покриви чрез PVC хидроизолации
  4. Хидроизолация на покрива Ви чрез Полиуретанови хидроизолации
  5. Разбира се предлагаме и надеждни ремонти на покриви тип – скатен покрив.

Свържете се още сега с нас за вашата оферта за хидроизолция – 02/958 82 34 или на 0885/ 288 217

Типове Хидроизолации на покриви

  • Качествени хидроизолации на основи на сгради , къщи хидро-строителни изолации и др.
  • Качествени хидроизолации на покриви – покриви на сгради – плоски покриви , административни сгради, жилищни и всичко което се нуждае от хидроизолация!
  • Промишлени хидроизолации (хидроизолации на халета , производствени сгради, заводи, хотели, пътища – мостове и всичко свързано с Промишлената хидроизолация – работим с висококачествени материали и най-важното с дългогодишните си високо производителни служители, разполагаме със сертифицирани работници за височинни монтажи, дълбоководни СМР и др. Свържете се с нас ако се нуждаете от специфична услуга свързана със спирането на който и да е теч! НИЕ МОЖЕМ!
  • Хидроизолации на басейни, водохранилища и помещения подложени на воден напор (фирмата предлага световните лидери в производството на материали за качествена хидроизолация на подобни съоръжения)

ОПИСАНИЕ НА ОСНОВНИ ХИДРОИЗОЛАЦИОННИ ПОСОБИ ЗА РЕМОНТИРАНЕ НА ПОКРИВИ И МАТЕРИАЛИ :

Хидроизолация Полиуретан / полиуретанова пяна; полиурея / – Подходяща за всякъкви повърхности – прекрасни хидроизолационни и същевременно топлоизолационни качества. Положена от НАС с гаранции от 10 до 50  Години

Хидроизолация – течноразливна хидроизолация / хидроизолационна мембрана Изомакс/ – Прекрасен вариант като цена и  функционалност. Предлаганите хидроизолационни решения от течноразливни хидроизолации oт нас са Еласта ; Изомраз ; ИЗОМАКС – стабилен партньор в годините. Материалите на Изомакс гарантират изключителна надеждност и качество съчетано с нашата ГАРАНЦИЯ

Хидроизолация – Рулонна /битумна хидроизолация – Рулонните хидроизолационни покрития представляват воалитни ролки готови за настилане посредством газопламъчно или студено полагане.
Ние от Енерджи Хаус ЕООД имаме изпълнени над 210 000кв.м рулонни хидроизолации.

Материалите на ” Copernit – Italy , Esha – Czech Republic , Vedag – Germany , Bosher Hoffmann – Austria, Izola Petrov -Bulgaria , MKM – Russia, Salambo Bulgaria и други”  гарантират за вашето спокойствие придружени с нашия дългогодишен професионализъм.

Защо първата и най-главна задача е Покрива ни да е здрав. Може би не е нужно да се замисля човек.

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ДОБРА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ?

Столицата и нейните покриви - много от които наша гордост!

Покривите на София – някои от тях наша гордост!

Качествените хидроизолации дават възможност на останалите системи и материали от които е изградена една сграда да функционират правилно без опасност от разпад / Корозия , Адхезия, Шупли и Намаляване на якости и др../ При една добре направена хидроизолация  добре защитения материал може да функционира по-дълго, добрата хидроизолация и изпълнени покривни системи помагат най-вече за вашето спокойствие, когато е сух и  правилно обезопасен от влагата и парите на водата бетона запазва основните си свойства и ни служи много по-дълго. За целта качествената хидроизолация е от съществено значение и икономията почти винаги дава отражение във времето!

Не оставяйте покривите си на непрофесионалисти , една не добре изпълнена хидроизолация може да ви коства не само два и три пъти по скъпа хидроизолация а и много повече :

От нашия опит можем да споделим – Изгаряне на Електромотор на Асансьор – 23 случая ( цена на мотор за панелен блок около 2500 – 3000лева)

Изгаряне на цялостната електрическа инсталация на жилищен вход на панелен блок – 3 случая ( информативно смяна на тази инсталация струва на входа 35 000 лв за 8 етажен вход!)

Унищожаване на вътрешни ремонти за стотици хиляди левове ! ! !

Такива са резултатите при не добре направена хидроизолация, ние от Енерджи Хаус – Хидроизолации предпазваме Вас и домът Ви от проблеми с ХИДРОИЗОЛАЦИЯТА и ремонт на покрива.

– Истина е, че при извършени над 430 покрива се случва някъде да се появи пукнатина или някой недобронамерен човек да наруши целостта на положената от нас хидроизолация. Ние сме коректен партньор –  ще дойдем и ще отстраним причината на евентуален дискомфорт и евентуален проблем с покрива.
Единственото условие е

АТМОСФЕРНИТЕ УСЛОВИЯ да позволяват отремонтиране

– за течноразливна мембрана Изомакс – + 16 градуса ( 1 ден за обработка на основата и 1 ден изсъхване на материала)

– за рулонни хидроизолации – Газопламъчно полагане – +5 градуса

НАШАТА КОРЕКТНОСТ СЕ ГРАДИ ОТ ВАШЕТО ДОВЕРИЕ – НЕ БИХМЕ ВИ ПОДВЕЛИ, ТАКА КАКТО НЕ ПОДВЕДОХМЕ НАД 40 000 НАШИ КЛИЕНТИ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ВЕЧЕ НАД 23 ГОДИНИ!

Света на ХИДРОИЗОЛАЦИИТЕ В България …. и не само !

Ние от Енерджи Хаус ЕООД – Хидроизолации

Работим с възможно най-качествените и актуални хидроизолационни решения на пазара.

Запознаваме Ви и с труда ни насочен в перфектното изпълнение и отремонтиране на покриви с монтирани GSM антени и съоръжения.

Фирма Енерджи Хаус ЕООД е един от основните изпълнители на хидроизолации с монтирани GSM Антени и на трите мобилни оператора!

Специализирали сме се в абсолютното хидроизолиране на покриви с монтирани антени на мобилни оператори – изключително деликатна и отговорна работа изискваща пълна концентрация и професионализъм във всеки един момент на изпълнението на качествена хидроизолация – ремонта на покрив с монтирана GSM Антена.

Фирма Енерджи Хаус ЕООД до момента е хидроизолирала/отремонирала основно над 50 жилищни входа/блока с монтирани Клетки/Антени на GSM оператори в столицата!

Разбира се с гаранцията на Енерджи Хаус ЕООД – качествения ремонт чрез хидроизолация на покрива Ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *