Фирмата за хидроизолация на тераси

Хидроизолация на терасата – нещо което въобще не е за подценяване!

Всички знаем, че повечето фирми за хидроизолации ще ни откажат когато става дума за малък ремонт какъвто е обикновения ремонт на протеклата тераса. Не и ние от фирма за хидроизолации Енерджи Хасу ЕООД.

За качествени хидроизолации на тераси трябва да представиш услуга която да е в помощ на протекли тераси.

Фирмата за хидроизолация на покриви и тераси.
Новоизпълнена хидроизолация на протекла тераса без крайна настилка.

Ние от фирмата за хидроизолации знаем много добре, че под терасата живее друг човек. Наясно сме, че подобен проблем освен да създаде рушене на недвижимата собственост води със себе си и разваляне на дългогодишни добри междусъседски отношения. За това тази услуга я предлагаме също вече 23 години! Защото вярваме, че с личния пример за отговорно поведение можем да променим света към по-добро.

Тече ви терасата – няма проблем фирма за хидроизолации на тераси

При протеклите тераси има една голяма особеност и тя е, че над 70% от терасите са изпълнени с финишно покритие, било то фаянс, гранитогрес, а в някои случаи и тротоарни плочи. Това от своя страна създава огромна трудност за бързо и ефективно локализиране на теча и неговото отстраняване, единствените тераси на които може лесно да бъде намерен проблем с компрометирана предишна хидроизолация са бетоновите и изградените от мозайка. 

Как процедираме ние от фирмата за ремонт на протекли тераси:

 • Правим задължително обследване на терасата! Прекрасно е ако все още отношенията на собственика на протеклата тераса и на пострадалия/те съседи са добри. Това може да ни даде достъп до видимите течове в по-долните етажи.
 • След като направим огледа и обследването предлагаме способи за отстраняване на теча. Това в 90% от случаите се състои в премахване на цялата над хидроизолационна повърхност (плочки, настилки и др.) и изпълнение всичко наново!
 • След като направим протеклата тераса правим три водни теста, както пред собственика така и пред хората на които им се е показал проблема от теча.
 • Стискаме си ръцете и разбира се, най-важното – оставяме нашата 5 годишна пълна гаранция като тя може да стигне до 15 годни зависимост от вложените материали за хидроизолация на тераси!

Точно толкова е лесно да се работи с нас – Фирма за хидроизолация и ремонт на покриви Енерджи Хасу ЕООД

Използвайте менюто Контакт с фирма за хидроизолация или директно от мобилното си устройство изберете специално въведената икона за бързо набиране на нашата група за огледи!

4 коментара за “Фирмата за хидроизолация на тераси

 1. Бих искал да подменя плочките и да направя хидроизолация на терасата си, след което отново да се наредят плочките. Моля да се свържете с мен и да се уговорим за оглед.

 2. Здравейте, бих искал оглед на тераса, 30 кв.м. и предприемане на необходимите действия. Тел.за връзка с мен: 0888 537 593.
  Благодаря

 3. Здравейте,
  може ли ориентировъчна цена за 5 кв.м. тераса- хидроизолация и лепене на нови плочки/ няма стари за премахване/.

 4. Здравейте ,имам желание да се свържа с вас ,за да обследваме и изолираме тераса в София около 40м2.Моят телефон е 0885130473.
  Очаквам обаждане от ваша страна ,тъй като не открих ваши координати.
  Поздрави:Р.Василева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *