Цени за хидроизолация месец Юли-Август 2020

Най-добрата ценова оферта за хидроизолация на плоски покриви!

Супер промоционални цени за хидроизолация в разгара на лято 2020 година!

Супер промоция за хидроизолация - само за 22 лева на квадратен меът! Прочетете нашето предложение!
Прочетете внимателно как за 30 лева на година за апартамент ще спите спокойно без притеснения от теч на новоизградената Ви хидроизолация на протеклия плосък/равен покрив!

Уважаеми посетители, имаме удоволствието да Ви представим нашите супер промоционални цени за изпълнение на нови хидроизолации и ремонт на компрометирани стари за летните месеци включително от м.Юли до края на м.Август 2020 година.

Нашата специална ценова оферта включва както надеждното и качествено изпълнение с което фирмата ни се слави за изминалите вече 23 година, така и влагане на най-добрите материали за хидроизолация подходящи за конкретно Вашия случай!

Нашето ценово предложение за хидроизолация

Нужда от хидроизолация?

Ценовото ни предложение е актуално за всеки нов наш клиент сключил договор за хидроизолация, за старите ни клиенти на които сме изпълнили някога хидроизолация било то на покрива, терасата, основите или където и да сте имали достъп до услугите ни ползвате допълнителни 10% отстъпка!

Супер цена за хидроизолация на плосък/равен покрив!

Какво получавате с промоцията ни за летния сезон:

 • Безплатен оглед – физически и чрез иновативната ни услуга Оглед на покрив с дрон
 • Безплатна консултация и презентация на подходящия според нас метод и избор на правилната хидроизолационна система
 • Изготвяне на абсолютно безплатна и неангажираща оферта за хидроизолация
 • Сключване на договор за хидроизолация с приложена както оферта за хидроизолацията Ви, така и видео и снимков материал от състоянието в което сме поели задачата!
 • Изпълнение на един от промоционалните варианти за хидроизолация на който сте се спрели:
  а) Изпълнение на новата Ви хидроизолация на протеклия Ви покрив чрез течноразливна хидроизолационна мембрана състояща се от качествената хидроизолационна паста Изомакс в седем последователно положени хидроизолационни слоя с включен UV защитен слой!
  б) Изпълнение на новата Ви хидроизолация с рулонна APP хидроизолация на италианската фирма General Membrane
 • Приемо-предавателен протокол с нашата най-голяма гаранция за хидроизолация състояща се от пет години пълна гаранция плюс 2 години следгаранционна поддръжка!

Тази изключителна ценова промоция е за сумата от едва 22 лева за квадратен метър изпълнена нова хидроизолация на протеклия Ви плосък покрив с включено ДДС, транспорт, труд, логистика и обслужване!

Как да разберем крайната цена – 220 кв.м покрив (типичния покрив на панелен вход с 24 или 23 апартамента по цената ни за хидроизолация спрямо настоящата промоция 22 лева за квадратен метър или крайна цена за качеството което предлагаме вече 23 години с включен ДДС и всичко необходимо общо 4840 лева, което разделено на броя апартаменти се пада по 210 лева на апартамент за абсолютна сигурност и защита от протичане, влага и компрометиране за срок от 5 години + 2 години следгаранционна поддръжка или това прави по 30 лева на година за апартамент, което е възможно най-добрата оферта която може да получите в сферата на хидроизолациите!

Не губете време, свържете се с нас за повече информация през формата за контакт с фирмата или задайте задание за изготвяне на оферта за хидроизолация и безплатен оглед през една от двете връзки.

2 коментара за “Цени за хидроизолация месец Юли-Август 2020

 1. Офертата от 22 лв.включва ли обшивка на бордове и комини с ламарина.

 2. Ремонт на плосък покрив на гараж с площ около 20 кв. метра има положена старо двойно покритие с битумна мушама върху мозаечни плочи, което пропуска вода при дъжд.
  Моля за оферта и да ми кажете, ако е необходим оглед преди това.

  Поздрави,
  Г. Георгиев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *